Hvad er Fortælletid?

Hvad er Fortælletid?

Fortælletid er en digital læringsportal, som er målrettet folkeskolen. Her møder I inddragende, lærerige og engagerende fortællinger på video. Historierne serveres af professionelle fortællere, og er tilpasset undervisningen gennem faglig relevant læringsmateriale.

Inde i os alle er en indfødt historiefortæller, som venter på at blive sluppet løs.

Robin Moore

DET ER FAGLIGT RELEVANT

Fortællingerne er nøje tilrettelagt folkeskolens læringsmål. Hos os er den faglige relevans i centrum. Vi har udarbejdet læringsmateriale til hver enkelt af portalens videoer. De lægger op til, at klassen arbejder både mundtligt, skriftligt og kreativt med fortællingerne.

Fortællingernes didaktiske og pædagogiske niveau og potentiale er tilpasset efter folkeskolens trin og enkelte fag. På den måde sikrer vi, at Fortælletids indhold altid rammer plet.

DET ER UNIKT

Fortælletid er Danmarks eneste online læringsportal, som udelukkende beskæftiger sig med mundtlig fortælling.

Portalens målrettede fokus betyder at, vi er specialiserede og passionerede omkring det vi gør: Læring gennem fortælling.

På Fortælletid møder I alt fra klassiske eventyr, nationaldigte, grønlandske sange og aldrig-set-før historier, serveret af vores dygtige historiekunstnere. De sikrer, at kun de bedste fortællinger ryger ud over scenekanten og ind i de danske klasseværelser.

DET ER SJOVT OG ENKELT

Samtidig har du mulighed for at sammensætte og integrere portalens indhold fleksibelt.

Fortællingerne skal passe ind i din undervisning og ikke omvendt. Det er nemlig vigtigt for os, at produktet giver dig en faglig frihed, så du kan bruge Fortælletid på dine egne præmisser.