Hvem står bag fortælletid?

Hvem står bag fortælletid?

Fortællekunsten er organisationen bag Fortælletid.dk.
Vi arbejder med undervisning gennem historiefortælling i folkeskolen.

Det er vigtigt for os, at vores undervisning møder eleverne i øjenhøjde på en nærværende og inddragende måde, uden at den vigtige faglighed forsvinder. Det gør vi ved at fortælle alt fra moderne til klassiske fortællinger, som børnene får lov at genfortælle og arbejde videre med i klasserummet.

En grundpille i vores undervisningskoncept er at inddrage og aktivere lytteren i fortællingen - hos os skal også eleverne være deltagende og skabende fortællere. For os skaber netop dialogen og deltagelsen den gode faglighed.

Historiefortællerens opgave er at vække historiefortælleren i andre.

Jack Zipes

ADMINISTRATION

KASPER SØRENSEN

Kasper er Fortælletids centrale historiefortæller. Til daglig er han at finde rundt på landets folkeskoler, hvor han sørger for at holde fagligheden inddragende og nærværende gennem historiefortælling.

JULIUS LYK-JENSEN

Julius er uddannet retoriker og står for rådgivning og produktion af tekst og tale i projektet.

PETER MØLLER-RASMUSSEN

Peter står bag projektets hjemmeside – selve Fortælletids ramme. Peter kan det meste med grafik og layout, og sørger for at videoportalens materiale er præsenteret flot og overskueligt.

TILRETTELÆGNING AF LÆRINGSMATERIALE

TACHA ELUNG

Tacha er hovedansvarlig for udvikling af læringsmaterialet til portalens videoer. Tacha og hendes team sørger for at producere relevant læringsmateriale, som forbinder videoerne på portalen med de læringsmål, som eleverne i folkeskolen skal imødekomme.

Tacha ejer konsulentfirmaet Systemisk-Consult der arbejder med læringsstrategier og -processer i uddannelsessystemet.


Læs mere om Systemisk-Consult her.

FILMARBEJDE

ALEXANDER STENHOLT

Alexander er hovedansvarlig for optagelse af videoportalens indhold. Ud over lys, lyd og look fungerer Alexander som kreativ rådgiver til Fortælletids æstetiske udtryk.

TUE STEN ESKILDSEN

Tue står for efterproduktion af videoportalens indhold. Han giver videoerne det sidste æstetiske strøg før de får tilføjet undervisningsmateriale.

LISBETH LYNGSE

Lisbeth er en vigtig del af projektets videoproduktion. Hun arbejder tæt sammen med Alexander og Tue. Lisbeth sørger for at den overordnede videoproduktion går som den skal og at indholdet får den optimale æstetiske profil.