Fortælletids app

Vi er stolte af at kunne præsentere Fortælletids app for jer.
App-en gør det endnu lettere for jer at bruge Fortælletid aktivt, og giver eleverne mulighed for at høre historier derhjemme på deres smartphone/iPad/tablet.
Det betyder mere fælles tid i klassen til at fokusere på historierne sammen og giver mulighed for at bruge historierne til fjernundervisning.

App-en kan også bruges, når eleverne arbejder selvstændigt i klassen. Med historien på mobilen kan de nemt genhøre historien eller hoppe frem og tilbage i den hver for sig eller i grupper.

Under den enkelte historie på siden genererer du en unik kode, som du giver til eleverne. Eleverne åbner appen, taster koden – og så er de i gang med at høre historien. Når de swiper, kan de se en oversigt over alle de historier, de har adgang til på det givne tidspunkt.

Husk at når appen er blevet installeret eller opdateret er det altid en god ide at genstarte telefonen for at appen fungerer optimalt.

God fornøjelse.

Fortælletid-appen kan downloades i Appstore og Playstore og er gratis at bruge, når I har et abonnement på Fortælletid.dk.