Velkommen til Fortælletid Senior

Man bliver aldrig for gammel til nye eventyr og Fortælletid er en ny mulighed for at tilbyde seniorer adskillige rejser ind i fortællekunstens verden i selskab med Danmarks bedste historiefortællere.

Historiefortælling til de ældste

Fortælletid Senior tilbyder professionelt producerede videoer med levende fortællinger, fortalt af en bred vifte, af Danmarks dygtigste historiefortællere.
Indholdet er særligt udvalgt til ældre borgere i forskellige livssituationer, således findes der alt fra kendte klassiske eventyr, mindre kendte fortællinger, sagn, historiske fortællinger, eventyr over bibelfortællinger til ‘syng-med-sange’.

 

‘’Livet må leves forfra, men kan kun forstås bagfra.’’

– Søren Kierkegaard

Nem og enkelt streaming

Med abonnement på Fortælletid Senior kan I give ansatte, beboere og brugere af f.eks. plejecentre adgang til at streame historier  – enten i forbindelse med fælles aktiviteter eller selvstændigt på værelserne.
Tjenesten er let at gå til med en overskuelig foto-oversigt over historierne, og netop video-formatet gør, at fortællingen ikke blot er ‘ord’, men stemninger og handlinger, levende formidlet direkte til seeren, ved hjælp af både ord, stemme, kropssprog og mimik.

 

‘’Der er altid plads til en historie, som kan
transportere mennesker til et andet sted.’’ 

– J.K. Rowling

Er du interesseret i at tilbyde Fortælletid på dit plejecenter? Kontakt os her