Hvad er Fortælletid?

Fortælletid er en digital læringsportal, som er målrettet folkeskolen. Her møder I fængende, lærerige og engagerende fortællinger på video. Historierne er tilpasset fælles mål og levendegjort af fagprofessionelle og dygtige fortællere. Oven i købet med fagligt relevant læringsmateriale lige til at bruge i undervisningen. 

Inde i os alle er en indfødt historiefortæller, som venter på at blive sluppet løs.

Robin More

Det er fagligt relevant

Fortællingernes didaktiske niveau og potentiale er tilpasset folkeskolens trin og enkelte fag.
På den måde sikrer vi, at den faglige relevans er i centrum og at Fortælletids indhold altid rammer plet.

På Fortælletid møder I alt fra klassiske eventyr og historier på alle relevante sprog over nationaldigte, bibelske lignelser og grønlandske sange til aldrig-set-før historier til både de humanistiske, samfundsfaglige og naturfaglige fag.
Som bonus er der videoer og historier om FN’s verdensmål, mundtlig præsentationsteknik og læringsstrategier, samt mindfullness og afspænding.
Historierne er serveret af vores dygtige historiekunstnere og af fageksperter fra f.eks. Christiansborg, Den Blå Planet og Zoologisk Have i København. De sikrer, at kun fortællinger af høj kvalitet ryger ud over scenekanten og ind i de danske klasseværelser.

Vi har udarbejdet læringsmateriale til en stor del af portalens videoer – og der er hele tiden nyt materiale på vej. Læringsmaterialet lægger op til, at klassen arbejder både mundtligt, skriftligt og kreativt med fortællingerne. Der udover ligger der også en del kahoots, der kan bruges sammen med videoerne.

Det er unikt

Fortælletid er Danmarks eneste online læringsportal med målrettet fokus på mundtlig fortælling. 
Vi er specialiserede og passioneret engagerede i det, vi skaber: Læring gennem fortælling.

Det er sjovt og enkelt

Samtidig har du mulighed for at sammensætte og integrere portalens indhold fleksibelt.

Fortællingerne skal passe ind i din undervisning og ikke omvendt. Det er nemlig vigtigt for os, at produktet giver dig en faglig frihed, så du kan bruge Fortælletid på dine egne præmisser. En grundlæggende vejledning til, hvordan du bruger portalens indhold, finder du her.

Køb Fortælletid

Er du interesseret i Fortælletid til din skole?
Se vores pakker og priser.