Hvem står bag fortælletid?

Hvem står bag fortælletid?

Fortællekunsten er organisationen bag Fortælletid.dk.
Vi arbejder med undervisning gennem historiefortælling i folkeskolen.

Det er vigtigt for os, at vores undervisning møder eleverne i øjenhøjde på en nærværende og inddragende måde, uden at den vigtige faglighed forsvinder. Det gør vi ved at fortælle alt fra moderne til klassiske fortællinger, som børnene får lov at genfortælle og arbejde videre med i klasserummet.

En grundpille i vores undervisningskoncept er at inddrage og aktivere lytteren i fortællingen - hos os skal også eleverne være deltagende og skabende fortællere. For os skaber netop dialogen og deltagelsen den gode faglighed.

Historiefortællerens opgave er at vække historiefortælleren i andre.

Jack Zipes

ADMINISTRATION

KASPER SØRENSEN

Kasper er Fortælletids centrale historiefortæller. Til daglig er han at finde rundt på landets folkeskoler, hvor han sørger for at holde fagligheden inddragende og nærværende gennem historiefortælling.

PETER MØLLER-RASMUSSEN

Peter står bag projektets hjemmeside – selve Fortælletids ramme. Peter kan det meste med grafik og layout, og sørger for at videoportalens materiale er præsenteret flot og overskueligt.

TILRETTELÆGNING AF LÆRINGSMATERIALE

TACHA ELUNG

Tacha er hovedansvarlig for udvikling af læringsmaterialet til portalens videoer. Tacha og hendes team sørger for at producere relevant læringsmateriale, som forbinder videoerne på portalen med de læringsmål, som eleverne i folkeskolen skal imødekomme.

Tacha ejer konsulentfirmaet Systemisk-Consult der arbejder med læringsstrategier og -processer i uddannelsessystemet.


Læs mere om Systemisk-Consult her.