Hvorfor vælge Fortælletid?

HVORFOR VÆLGE FORTÆLLETID?

Vi har delt portalens indhold op i tre kanaler, som jeres skole kan vælge at abonnere på: En til indskolingen, mellemtrinet og udskolingen. På den måde sikrer vi, at indholdet er tilpasset de enkelte trins behov, samtidig med at din skole kan designe jeres abonnement efter eget ønske. Hvis I fx har tænkt jer at integrere mundtlig historiefortælling i mellemtrinets læring, køber I kun adgang til én kanal. Hvis I derimod ønsker fortællingen som et gennemgående læringselement for hele skolen, køber I adgang til alle tre kanaler.

Hver kanal indeholder et væld af forskellige historier. For at gøre det nemt for jer har vi delt historierne op i faggrupper så dansklæreren og historielæreren ved præcis, hvor de skal kigge på siden. Men vi stopper ikke her. Hver video har nemlig en lille introtekst, så læreren hurtigt kan bestemme fortællingens tema og fokus, samt et dokument med professionelt udarbejdet læringsmateriale, som er lige til at printe ud og bruge i timen.

LYDER DET FRISTENDE?

Lyder det fristende? Passer det til behovene og rammerne på jeres skole? Du kan læse mere om vores forskellige pakkeløsninger, priser og tilbud her.

HVORDAN KOMMER VI I GANG?

Ville det være godt med en god historie til madpakken? Eller danskundervisningen? Det eneste det kræver er, at I kontakter Fortælletid.dk under fanen kontakt. Så får I login og ubegrænset adgang til alle historierne og det tilhørende læringsmateriale. Eventyret er begyndt...