Prøv det gratis!

Prøv det gratis!

Her får du en smagsprøve på, hvordan Fortælletid fungerer i klasseværelset. Vi viser dig, hvordan du kan bruge videoen og læringsmaterialet i undervisningen. 

VIDEOEN

Videoen er det centrale element på Fortælletid. Her serverer en af vores dygtige fortællere alt fra kunsteventyr, digte og bibelske lignelser på skærmen. Nedenunder kan I se et udvalg af de over 400 historier der ligger på Fortælletid.dk.

L
o
a
d
i
n
g

LÆRINGSMATERIALET

Den kunstneriske snilde og det underholdende element er altså i top. Men selv den bedste fortælling er næppe tilstrækkelig i en undervisningssituation, hvis vi ikke sikrer faglig relevans og dybde.
Derfor har de erfarne undervisningskonsulenter i Systemisk-Consult designet inddragende og unikt læringsmateriale til brug i undervisningen. Læringsmaterialet er delt op i tre dele: Opgaveark til arbejde i undervisningen, PowerPoints til fælles diskussion af fortællingerne og inspiration til undervisningsforløb henvendt til lærerne.

ELEVARK TIL ARBEJDE I UNDERVISNINGEN

I læringsmaterialet kan du frit downloade opgaveark, som eleverne kan arbejde med i klassen. Der er både opgaver til før, mens og efter I har hørt historien. På den måde inviterer eleverne ind i fortællingens univers, når de fortolker, analyserer og reflekterer over videoens indhold.

POWERPOINTS TIL DISKUSSION I KLASSEN

Eleverne arbejder ikke kun individuelt eller i grupper med læringsmaterialet. Vi har også sørget for, at ligge op til en fælles diskussion i klassen. I læringsmaterialet finder læreren PowerPoints tilrettelagt til den fælles samtale omkring fortællingernes indhold.

LÆRERVEJLEDNING TIL INSPIRATION

Hvordan skal læreren bruge opgavearkene og PowerPoint-præsentationerne? Og hvilke dele af pensum henvender fortællingerne sig til, og hvordan opfylder de de læringsmål, som er sat for eleverne i det respektive fag og trin? Der er meget at holde øje med. Heldigvis har vi svaret på de spørgsmål i den lærervejledning, som følger med til hver eneste fortælling. Her kan læreren finde inspiration til hvordan, han eller hun kan integrere fortællingerne i sin egen undervisningsplan.

HAR DU LYST TIL AT VIDE MERE?

Få adgang til Fortælletids gratis prøveside. Her kan du og dine kollegaer se, hvordan vores produkt fungerer i praksis og prøve det med jeres elever.

På prøvesiden finder du et mindre udvalg af sidens fortællinger og tilhørende læringsmateriale. Herigennem kan du få et lidt bedre overblik over hvad Fortælletid egentlig er, før din skole beslutter sig for at integrere Fortælletid aktivt i jeres undervisning, til glæde for lærere, vikarer og elever.

Har du allerede et test-login?