Velkommen til Fortælletid Bibliotek

Fortælletid Bibliotek er en verden af fortællinger for alle, der holder af at få fortalt gode historier ― hvor, når og så ofte det passer dem. Med Fortælletid Bibliotek præsenterer landets biblioteker nogle af Danmarks bedste historiefortællere.

Fortællinger får os ikke bare til at høre efter, de får os til at høre til.

Streaming af historiefortælling via landets biblioteker

Man bliver jo aldrig for gammel til en god historie, og Fortælletid er en god mulighed for at tilbyde bibliotekets brugere adskillige rejser ind i fortællekunstens verden. Med abonnement på Fortælletid Bibliotek giver landets biblioteker deres brugere adgang til at streame historier via bibliotekets egen hjemmeside, og der er intet øvre loft over, hvor mange historier de kan streame.

Fortælletid tilbyder mere og andet end bøger og lydbøger. De professionelle fortælleres kropssprog, mimik og stemmeføring er en integreret i oplevelsen. Fortællerne er nærværende i deres henvendelse til brugerne, der fanges ind og fortaber sig i historierne – tættere på levende fortællinger kommer de kun, hvis de oplever fortællerne live på en scene. 

Alverdens fortællinger og skjulte skatte

I Fortælletid er vi overbeviste om, at levende fortalte fortællinger fra alverdens genrer, åbner porten til bøgens verden. Læs mere om hvorfor.

Derfor fortæller vi både kendte og mindre kendte eventyr, historier fra den nordiske mytologi,  moderne historier, verdensmålsfortællinger, fabler og en masse andre fortællinger, som børn, unge og vokse kan fordybe sig i. 

Oplev også myter og fortællinger fra hele verden som f.x. Hans Laurens, der fortæller myten Sult og skæg, som han selv har fået fortalt af en dreng fra Angola, da han var i Afrika for at arbejde med børn og fortælling. Hans Laurens har blandt andet modtaget Børnesagsprisen for sit arbejde med børn og historiefortælling.

Nærværende oplevelser derhjemme og på biblioteket

Historierne på Fortælletid Bibliotek er lette at gå til. De har en overskuelig længde, og brugerne kan streame fortællinger til deres foretrukne digitale enhed uanset om de er hjemme, på farten, nede i børnehavens hyggekrog eller på selve biblioteket.

Fortællingerne kan bruges som godnathistorier sammen med børnene eller som eftermiddagshygge. Som bonus er der mindfulness og afspænding, så Fortælletid også kan bruges til at ’falde helt ned’ efter en lang dag.
Brug også Fortælletid Bibliotek til at skabe oplevelser og events for brugerne, når de besøger biblioteket. Få inspiration til aktiviteter med Fortælletids fortællinger her.

Er du interesseret i at tilbyde Fortælletid til dine biblioteksbrugere? Kontakt os her

Er du klar til en god historie?

Jeps, vi har cookies, for ellers fungerer siden ikke særligt godt. Men vi holder dem på så lille et antal som muligt. Du kan læse mere om dem her eller bare springe ud i de gode historier. Ved fortsat brug af siden accepterer du vores cookie-politik.  Læs mere