Velkommen til Fortælletid Senior

Man bliver aldrig for gammel til nye eventyr og Fortælletid er en ny mulighed for at tilbyde seniorer adskillige rejser ind i fortællekunstens verden i selskab med Danmarks bedste historiefortællere.

Fortællinger får os ikke bare til at høre efter, de får os til at høre til.

Historiefortælling til de ældste

Fortælletid Senior tilbyder professionelt producerede videoer med levende fortællinger, fortalt af en bred vifte af Danmarks dygtigste historiefortællere.
Indholdet er særligt udvalgt til ældre borgere i forskellige livssituationer. Derfor kan du her finde alt fra kendte klassiske eventyr, mindre kendte fortællinger, sagn, historiske fortællinger over bibelfortællinger til ‘syng-med-sange’. Der er altså rig mulighed for både at vække minder og opleve nyt. Læs mere om hvordan historiefortælling kan få sindet til rejse tilbage i gode minder eller ud på helt nye eventyr, samt få fællesskaber til at blomstre her. Supplerende kan I finde inspiration til hvordan Fortælletids fortællinger kan bruges aktivt her.

‘’Livet må leves forfra, men
kan kun forstås bagfra.’’

– Søren Kierkegaard

‘’Der er altid plads til en historie, som kan
transportere mennesker til et andet sted.’’ 

– J.K. Rowling

Nem og enkel streaming

Med abonnement på Fortælletid Senior kan I give ansatte, beboere og brugere af f.eks. plejecentre adgang til at streame historier  – enten i forbindelse med fælles aktiviteter eller selvstændigt på værelserne.
Tjenesten er let at gå til med en overskuelig foto-oversigt over historierne, og netop video-formatet gør, at fortællingen ikke blot er ‘ord’, men stemninger og handlinger levende formidlet direkte til seeren, ved hjælp af både ord, stemme, kropssprog og mimik.

 

Er du interesseret i at tilbyde Fortælletid Senior på dit plejecenter? Kontakt os her

Er du klar til en god historie?

Jeps, vi har cookies, for ellers fungerer siden ikke særligt godt. Men vi holder dem på så lille et antal som muligt. Du kan læse mere om dem her eller bare springe ud i de gode historier. Ved fortsat brug af siden accepterer du vores cookie-politik.  Læs mere