Workshops

Kasper Sørensen, Fortælletids grundlægger, har udviklet en række workshops skræddersyet til brug i kirkerne. Der er spændende tilbud til både præster og konfirmander.

Fortællende konfirmander – en dag med formidling og fortælling

Historiefortælling er et effektivt redskab, når man skal blive hørt i verden.

På kurset lærer de kommende konfirmander selv at fortælle historier. Det kan være selvvalgte bibelhistorier eller egne historier, der behandler et tema fra en bibelhistorie eller handler om konfirmandens egne oplevelser f.eks. i forbindelse med en højtid, en kirkelig handling, diskussion om religion eller lignende. 

Alle prøver kræfter med de forskellige trin i arbejdet med en historie, og udvikler og lærer løbende gennem dagen ud fra både egne erfaringer og kvalificeret feedback. Det hele slutter med en stor finale, hvor alle er på scenen på skift, for hinanden.

De fortællende konfirmander kan efterfølgende fortælle for minikonfirmander, til familie- eller ungegudstjenester, i fbm BUSK eller hvad der ellers passer i jeres aktivitetskatalog.

Målgruppe: Kommende konfirmander
Varighed: 6 timer, inkl. pauser.
Pris: 12.000 kr.

Bibelinspirerede booktalks – giv læsehestene retning

Bibliotekarer gør det på bibliotekernes hjemmesider, teenagere gør det på tiktok: Formidler og anbefaler store læseoplevelser.

Brug booktalks eller pep dem, I måske allerede laver, op til at nå flere borgere og starte flere samtaler – digitalt eller ansigt til ansigt.

På dette kursus får I konkrete formidlingsredskaber, der både virker og er enkle at gå til, så jeres booktalks stryger hele vejen til læsernes hjerter.

Hvis det har interesse og er aftalt på forhånd, kan kurset afsluttes med videooptagelse af booktalks, som I efterfølgende kan bruge digitalt. Der kan blive tillagt et mindre gebyr for redigering af videoerne, hvis nødvendigt.

Målgruppe: Sognets/provstiets præster eller medlemmer af et sogns læsekreds, op til 12 deltagere pr. workshop
Varighed: 6 timer, inkl. pauser
Pris: 12.000 kr.

Menigheden på banen

Giv voksne medlemmer af menigheden mulighed for at lære enkle redskaber til at lave fængende genfortællinger af Bibelens mange historier. På mini-kurset får de også taget hul på at øve sig i  at fortælle dem godt. Og så går de hjem og fortæller!

Målgruppe: Bedsteforældre, forældre og andre voksne, der gerne vil give deres børn levende bibelfortællinger.
Varighed: 2,5 timer, inkl. kort pause
Pris: 5.000 kr. for op til 16 deltagere.

Har du spørgsmål eller vil du booke en workshop med Fortælletid? Kontakt os her

Er du klar til en god historie?

Jeps, vi har cookies, for ellers fungerer siden ikke særligt godt. Men vi holder dem på så lille et antal som muligt. Du kan læse mere om dem her eller bare springe ud i de gode historier. Ved fortsat brug af siden accepterer du vores cookie-politik.  Læs mere